Пампушки на картоплі

Пампушки, які можна подавати до тушеної капусти, червоного борщу, підливки з півника і до… ста грам горілочки.

Нам потрібно:

-         Великі картоплини – 2шт.

-         Мука

-         Сіль - щіпка

-         Яйце – 1шт.

-         Дріжджі – 50гр.

-         Олія для смаження

-         Вода – 0,5л.

-         Часник

Готуємо: Картоплю відварити, воду злити в окрему каструлю. Картоплю потовкти, поступово додаючи в неї воду в якій вона варилася. Охолодити рідке пюре так, щоб воно було ледь теплим. Додати яйце, дріжджі, сіль. Все гарно перемішати і добавляти поступово муку. Муки додати стільки, щоб тісто стало густуватим і бралося гарно ложкою. В каструлю з киплячою олією кидати, беручи тісто ложкою. Полити давленим часником. Смачного!

скачать dle 12.1
Гість, оставишь комментарий?
Имя:*
E-Mail:


Подписаться на комментарии
Інформація
Хмара тегів

Добро пожаловать на newtemplates.ru!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зареєструватись
Створіть свій власний обліковий запис

Пройти реєстрацію
Авторизуватись
Вже зареєстровані? Тоді авторизуйтесь!

Увійти на сайт