Персональний блог Ірини Гром'як
Авторизація

Заварне дріжджове тісто для пиріжків

Пиріжки завжди були атрибутом української кухні. Із солодкою та солоною начинкою вони завжди нам до смаку. Кожна господиня має свій рецепт приготування тіста для пиріжків. Я пропоную один із них. Рада буду, якщо ви поділитеся своїми смачними рецептами.

Нам потрібно:

- 3 столові ложки борошна

- 3 столові ложки олії соняшникової

- 1 столова ложка цукру

- 1 чайна ложка солі

Готуємо:

1 . З'єднати всі компоненти і залити все це 1 склянкою крутого окропу.

2 . Добре перемішати.

3 . Дати охолонути цієї суміші . Потім додаємо ще 1 склянку теплої води , 3 жовтки , 1,5 чайні ложки сухих дріжджів і 4-5 склянки борошна ( залежить яка клейковина борошна) і замісити тісто , щоб не липло до рук.

4 . Дати постояти від 30 хвилин до 1 години і ліпимо пиріжки.

5 . Начинка кому яка до смаку.

Смажимо на середньому вогні в олії з обох сторін. Олія має кипіти.

скачать dle 10.6фильмы бесплатно

Читайте також
  • winkwinkedsmileam
    belayfeelfellowlaughing
    lollovenorecourse
    requestsadtonguewassat
    cryingwhatbullyangry
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Авторизация
Fatal error: [] operator not supported for strings in /home/helpse00/viriny.in.ua/www/index.php on line 305