Заварне дріжджове тісто для пиріжків

Пиріжки завжди були атрибутом української кухні. Із солодкою та солоною начинкою вони завжди нам до смаку. Кожна господиня має свій рецепт приготування тіста для пиріжків. Я пропоную один із них. Рада буду, якщо ви поділитеся своїми смачними рецептами.

Нам потрібно:

- 3 столові ложки борошна

- 3 столові ложки олії соняшникової

- 1 столова ложка цукру

- 1 чайна ложка солі

Готуємо:

1 . З'єднати всі компоненти і залити все це 1 склянкою крутого окропу.

2 . Добре перемішати.

3 . Дати охолонути цієї суміші . Потім додаємо ще 1 склянку теплої води , 3 жовтки , 1,5 чайні ложки сухих дріжджів і 4-5 склянки борошна ( залежить яка клейковина борошна) і замісити тісто , щоб не липло до рук.

4 . Дати постояти від 30 хвилин до 1 години і ліпимо пиріжки.

5 . Начинка кому яка до смаку.

Смажимо на середньому вогні в олії з обох сторін. Олія має кипіти.

скачать dle 12.1
Гість, оставишь комментарий?
Имя:*
E-Mail:


Подписаться на комментарии
Інформація
Хмара тегів

Добро пожаловать на newtemplates.ru!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зареєструватись
Створіть свій власний обліковий запис

Пройти реєстрацію
Авторизуватись
Вже зареєстровані? Тоді авторизуйтесь!

Увійти на сайт