Персональний блог Ірини Гром'як
Авторизація

Торт «Наполеон-смакота»

тортСправжніх любителів кулінарного мистецтва запрошую спекти торт "Наполеон-смакота". Листкове тісто має неперевершений смак. Якщо у когось є свої рецепти такої випічки, то прошу поділитися ними. Присилайте в на пошту блогу або на мою скриньку, я надрукую їх під Вашим ніком чи іменем. 

 

 

 

Нам потрібно:

-         250 г вершкового масла або хорошого вершкового маргарину

-         2 склянки борошна

-         1 яйце

-         1 / 4 склянки води

-         1 / 4 чайної ложки солі

Готуємо:

Готуємо 2 (два ) види тіста

1 . 250 г маргарину + 1 склянка борошна гарненько розім'яти ( маргарин повинен бути з морозилки, його потрібно натерти на тертці), надати форму параллепіпеда, покласти на тарілку і поставити в холодильник на 30-40 хвилин.

2 . Яйце і другий стакан муки, воду і сіль розмішати (тісто виходить м'яким ) і залишити в мисочці на столі на 30-40 хвилин.

Через 30-40 хвилин друге тісто (те, що було на столі в мисочці ) розкачати, в середину покласти перше тісто (яке потрібно дістати з холодильника), защипати краї у вигляді конверта і розкачати до товщини ~ 1 см. Потім скласти цей лист вчетверо (навпіл і ще раз навпіл) і поставити в холодильник на 20-30 хвилин.

Потім знову розкачати, скласти вчетверо і поставити в холодильник на 10 хвилин.

Знову дістати, розкачати, скласти і ще раз покласти в холодильник на 10 хвилин.

Потім дістати, розрізати на 9 частин і кожну частину розкачати тонко-тонко. За допомогою качалки перенести лист на деко (можна розгортати тісто на папері для випічки, легше переносити), наколоти виделкою. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 15, до світло-коричневого кольору. Час випікання залежить від особливостей духовки, потрібно стежити, щоб не занадто не підпеклися коржі.

Коли вони охолонуть, змастити кожен лист кремом, укладаючи один на інший. Обрізки розкришити (їх можна ще підсушити в духовці) і крихтою посипати зверху.

Накрити папером, покласти під прес і залишити на ніч.

Крем

Існує кілька варіантів крему наприклад:

Hа згущеному молоці: збити розм'якшене масло

-         200г з банкою згущеного молока.

Для тих хто більше любить "Наполеон" з заварним кремом, потрібно:

-         2 яйця збити з 0,5 склянки цукрового піску (суміш 1)

-         0,5 склянки молока збити з 0,5 склянки борошна (суміш 2)

-         1,5 склянки молока прокип'ятити (суміш 3)

Додати суміш 2 (молоко з борошном ) в суміш 3 ( кипляче молоко), зменшити вогонь, додати цівкою постійно помішуючи суміш 1 (яйця, збиті з цукром), як загусне зняти з вогню. Повністю охолодити .

Збити 150г розм'якшеного вершкового масла, і по ложці додавати збиваючи остиглу масу, додати ванілін.

скачать dle 10.6фильмы бесплатно

Читайте також
  • winkwinkedsmileam
    belayfeelfellowlaughing
    lollovenorecourse
    requestsadtonguewassat
    cryingwhatbullyangry
Введите код с картинки:*
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Авторизация
Fatal error: [] operator not supported for strings in /home/helpse00/viriny.in.ua/www/index.php on line 305