Хачапурі по-волинськи

хачапуріЯк відомо, хачапурі – страва грузинської кухні. Не перелічити кількості рецептів, які вже не один раз мінялися і довершувалися чимось новим. Пропоную рецепт «Хачапурі по-волинськи». Смакувала, готується швидко і смачно.

 

 

 

Нам потрібно:

- мука;

- вода;

- сіль;

- сир кисломолочний;

- кріп;

- олія рафінована

- жир свинячий.

Готуємо:

  1. Замішуємо тісто з води, муки, додаємо дрібку солі. Тісто має бути таке як на вареники.
  2. Тонко розкачуємо і намазуємо паляничку жиром.
  3. Складаємо конвертиком і знову тонко розкачуємо. Так повторюємо разів 5-6.
  4. Останній раз розкачуємо і вирізаємо з тіста квадратики.
  5. Кладемо у них начинку, з усіх сторін защипуємо.
  6. Смажимо на олії з обох сторін.

Начинка: у кисломолочний сир кладемо до смаку солі, перетертого часнику, багато кропу.

Смачного!

 

 

 

скачать dle 12.1
Коментарів 10
Гість, оставишь комментарий?
Имя:*
E-Mail:


Подписаться на комментарии
Інформація
Хмара тегів

Добро пожаловать на newtemplates.ru!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зареєструватись
Створіть свій власний обліковий запис

Пройти реєстрацію
Авторизуватись
Вже зареєстровані? Тоді авторизуйтесь!

Увійти на сайт