Хліб з тараканами

Дощовий ранок. Здолбунів. Хлібний кіоск. Невелика черга. Стою.

Чоловік до мене: «І візьми ще буханець чорного або сірого».

Я: «Добре».

Беру хліб. Їдемо додому.

Дощовий ранок. Глинськ. Вдома. А знаєте, коли приїдеш додому, голодний, а хліб так пахне? Знаю), у Вас теж так бувало! Хліб з хрумкою скоринкою, запашний! Зараз вріжемо і… з чимось ще смачненьким поїмо…

Дощовий ранок. Кухня. Чоловік ріже хліб. І тут на хрумкій скоринці запечений таракан! Хочеться їсти? Уже ні! Уявляю, якби ми не помітили цю тварюку, на скільки хрумкішою  здалася б скоринка на зубах!

На фото видно виробника. Де купувала не пишу, тому що вини продавчині тут немає, хліб з етикеткою був запакований у харчову плівку. Хочу запитати виробника:

    • Чому на етикетці не позначено, що хліб з екзотичними добавками?
    • Чи ви, люди, самі споживаєте свою продукцію?
    • Скільки у вас там, на підприємстві цих тараканів, якщо вони отак запросто печуться на хлібові?

Будьте обережні!

0 0 голос
Рейтинг статті

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Підписатись на коментарі
Повідомлення про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
×
Тисни «Подобається», щоб почати читати мене в FaceBook
Дякую, я вже з Вами!