Рагу з кабачків

Наступає кабачкова пора, а саме пора молодесеньких кабачків. Гляyула сьогодні під кущі, а там таких малесеньких повно сидить. Перша думка: “Хай іще підростуть”. Друга думка: ” Та ну його, потім їх понаростає повно, лежатимуть як поросята, а ти згадуй який дурень їх стільки насіяв?”

Отож, ходіть, малесенькі, сюди і будемо вас задіювати до роботи. А зготуємо ми кабачкове рагу.

Нам потрібно:

  • М’ясо – 300-400 гр.;
  • Зелений горошок – 1 стакан;
  • Цибуля – 2 шт;
  • Кабачки малесенькі молоденькі – 10-12 шт.;
  • Морква – 2 шт. середньої величини;
  • Помідори – 2 шт. середньої величини;
  • Цибуля зелена, кріп, базилік.
  • Олія 100-150 гр.;
  • Приправи за вашим смаком (у мене: хмелі-сунелі, карі, майоран, сушений часник, суміш перців, солодка паприка).
  • Вершки – 4 столові ложки;
  • Сіль – до смаку;
  • Цукор – 1 чайна ложка

Готуємо:

М’ясо нарізаємо маленькими шматочками, смажимо на сковорідці з додаванням олії, коли м’яско трохи присмажилося вливаємо туди грамів сто води і всипаємо зелений горошок. Накрити кришкою і тушити доки не випарується вода із сковорідки. Ріжемо півкільцями цибулю і смажимо до готовності. Перекладаємо наше тушкування у каструльку і поки шо забуваємо за нього.

У сковорідку знову наливаємо олію, туди закидаємо вже порізані кабачки. Смажимо. Коли кабачки стануть напівготовими, додаємо потерту моркву, а за декілька хвилин – нарізані кубиками помідори та зелену цибулю.

Тепер згадуємо, що десь у нас є каструлька з м’ясом. До нього додаємо все із сковорідки і перемішуємо. Вершки, сіль і приправи – це закінчення всього процесу. Ставимо каструльку на 20-30 хвилин у духовку, щоб усі інградієнти між собою подружилися.

Смачного Вам!

0 0 голос
Рейтинг статті

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Підписатись на коментарі
Повідомлення про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
×
Тисни «Подобається», щоб почати читати мене в FaceBook
Дякую, я вже з Вами!