Готуємо березовий квас!

Господиньки, пора березового соку! Саме зараз пік закруток. В мережі можна знайти багато рецептів як заготовити сік у банках. А я люблю більше квас. Пишу, як роблю його я. Бродіння проходить без дріжджів і без цукру! А ви добавте в коментарях свої перевірені рецепти. )

Нам потрібно:

  • 30 л. березового соку;
  • 2 пачки кави (нерозчинної) типу “Курземе” або “Ячмінний колос”.

Готуємо: 

У ємність з соком засипаємо каву і ставимо в місце, де тепло (але не дуже гаряче). Сік через деякий час почне бродити. Як набуде типового смаку квасу, виносимо в темне, холодне місце. Зберігається довго. Для споживання набираєте в банку, при потребі, можна до смаку підсолодити, можна споживати несолодкий.

Смачного! Діліться своїми рецептами) !

 

0 0 голос
Рейтинг статті

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Підписатись на коментарі
Повідомлення про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
×
Тисни «Подобається», щоб почати читати мене в FaceBook
Дякую, я вже з Вами!