Хачапурі по-волинськи

Як відомо, хачапурі – страва грузинської кухні. Не перелічити кількості рецептів, які вже не один раз мінялися і довершувалися чимось новим. Пропоную рецепт «Хачапурі по-волинськи». Смакувала, готується швидко і смачно.

Нам потрібно:

-мука;

– вода;

– сіль;

– сир кисломолочний;

– кріп;

– олія рафінована

– жир свинячий.

Готуємо:

  1. Замішуємо тісто з води, муки, додаємо дрібку солі. Тісто має бути таке як на вареники.
  2. Тонко розкачуємо і намазуємо паляничку жиром.
  3. Складаємо конвертиком і знову тонко розкачуємо. Так повторюємо разів 5-6.
  4. Останній раз розкачуємо і вирізаємо з тіста квадратики.
  5. Кладемо у них начинку, з усіх сторін защипуємо.
  6. Смажимо на олії з обох сторін.

Начинка: у кисломолочний сир кладемо до смаку солі, перетертого часнику, багато кропу.

Смачного!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:

Залишити коментар

Будь ласка, авторизуйтесь щоб додати коментар.
avatar
  Підписатись на коментарі  
Повідомлення про
×
Тисни «Подобається», щоб почати читати мене в FaceBook
Дякую, я вже з Вами!