Як відомо, хачапурі – страва грузинської кухні. Не перелічити кількості рецептів, які вже не один раз мінялися і довершувалися чимось новим. Пропоную рецепт «Хачапурі по-волинськи». Смакувала, готується швидко і смачно.
Нам потрібно:
-мука;
– вода;
– сіль;
– сир кисломолочний;
– кріп;
– олія рафінована
– жир свинячий.
Готуємо:
- Замішуємо тісто з води, муки, додаємо дрібку солі. Тісто має бути таке як на вареники.
- Тонко розкачуємо і намазуємо паляничку жиром.
- Складаємо конвертиком і знову тонко розкачуємо. Так повторюємо разів 5-6.
- Останній раз розкачуємо і вирізаємо з тіста квадратики.
- Кладемо у них начинку, з усіх сторін защипуємо.
- Смажимо на олії з обох сторін.
Начинка: у кисломолочний сир кладемо до смаку солі, перетертого часнику, багато кропу.
Смачного!