Квашене овочеве асорті

Це для тих, хто любить квашене, не тільки огірки і капусту, а трохи більший асортимент овочів. Отже… Якщо у Вас закінчилися квашені (рекомендують не мариновані!) огірочки в банці, то не спішіть виливати розсіл.

Нам потрібно:

  • Розсіл з квашених огірків;
  • Червоний буряк;
  • Морква;
  • Капуста свіжа;
  • Капуста брюсельська;
  • Капуста цвітна;
  • Відварена шпарагівка (може бути заморожена);
  • Цибуля;

Готуємо:

Список овочів є рекомендованим, на Ваш розсуд його можна змінити, можна щось забрати, а щось добавити. Червоний бурячок і моркву ріжемо тоненькими пластинками, цибулю – кільцями. Капусту білокачанну нарізаємо невеликими шматочками, цвітну розбираємо на суцвіття, головки брюсельської залишаємо цілими.

Всю капусту складаємо в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо на вогонь. Закипіло, варимо 1 хв. Воду не зливаємо, охолоджуємо. В іншу каструлю викладаємо всі порізані овочі, туди ж – всю капусту, яка охолола. Заливаємо розсолом з огірків. Ставимо в холодне місце на два-три дні. При подачі на стіл, дорізаємо до нашого асорті ще квашений огірочок, поливаємо олійкою (хто яку полюбляє).

Варимо горохову кашу і… Смачного!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:

Залишити коментар

Будь ласка, авторизуйтесь щоб додати коментар.
avatar
  Підписатись на коментарі  
Повідомлення про
×
Тисни «Подобається», щоб почати читати мене в FaceBook
Дякую, я вже з Вами!