Пампушки, які можна подавати до тушеної капусти, червоного борщу, підливки з півника і до… ста грам горілочки.
Нам потрібно:
– Великі картоплини – 2шт.
– Мука
– Сіль – щіпка
– Яйце – 1шт.
– Дріжджі – 50гр.
– Олія для смаження
– Вода – 0,5л.
– Часник
Готуємо: Картоплю відварити, воду злити в окрему каструлю. Картоплю потовкти, поступово додаючи в неї воду в якій вона варилася. Охолодити рідке пюре так, щоб воно було ледь теплим. Додати яйце, дріжджі, сіль. Все гарно перемішати і добавляти поступово муку. Муки додати стільки, щоб тісто стало густуватим і бралося гарно ложкою. В каструлю з киплячою олією кидати, беручи тісто ложкою. Полити давленим часником. Смачного!