Пампушки на картоплі

Пампушки, які можна подавати до тушеної капусти, червоного борщу, підливки з півника і до… ста грам горілочки.

Нам потрібно:

–         Великі картоплини – 2шт.

–         Мука

–         Сіль – щіпка

–         Яйце – 1шт.

–         Дріжджі – 50гр.

–         Олія для смаження

–         Вода – 0,5л.

–         Часник

Готуємо: Картоплю відварити, воду злити в окрему каструлю. Картоплю потовкти, поступово додаючи в неї воду в якій вона варилася. Охолодити рідке пюре так, щоб воно було ледь теплим. Додати яйце, дріжджі, сіль. Все гарно перемішати і добавляти поступово муку. Муки додати стільки, щоб тісто стало густуватим і бралося гарно ложкою. В каструлю з киплячою олією кидати, беручи тісто ложкою. Полити давленим часником. Смачного!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:

Залишити коментар

Будь ласка, авторизуйтесь щоб додати коментар.
avatar
  Підписатись на коментарі  
Повідомлення про
×
Тисни «Подобається», щоб почати читати мене в FaceBook
Дякую, я вже з Вами!