Час Великого посту в цьому році наступить з 02 березня. А тому, рецепти пісних страв стають більш актуальними.
Нам потрібно:
- Квасоля – 2 стакани
- Цибуля – 2 шт. середніх
- Морква – 2 шт. великих
- Грецькі смажені горіхи – 100гр.
- Часник – 3-4 зубчики
- Олія – 3-4 ст. ложки
- Сіль, перець, цукор, приправа «Каррі», «Хмелі-сунелі» – до смаку
Готуємо:
Відварити квасолю, ще теплою добре збити блендером. Моркву потерти на грубу терку, цибулю порізати кубиками, підсмажити на олії. Додати до квасолі і збити знову, добавити подрібнені горіхи, подавлений часник, сіль, цукор і всі спеції до смаку. Всі інгредієнти добре збити.
Можна споживати з грінками, добре смакує до капусняку.
Смачного!