Пісний паштет з квасолі

Час Великого посту в цьому році наступить з 02 березня. А тому, рецепти пісних страв стають більш актуальними.

Нам потрібно:

  • Квасоля – 2 стакани
  • Цибуля – 2 шт. середніх
  • Морква – 2 шт. великих
  • Грецькі смажені горіхи – 100гр.
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Олія – 3-4 ст. ложки
  • Сіль, перець, цукор, приправа «Каррі», «Хмелі-сунелі» – до смаку

Готуємо:

Відварити квасолю, ще теплою добре збити блендером. Моркву потерти на грубу терку, цибулю порізати кубиками, підсмажити на олії. Додати до квасолі і збити знову, добавити подрібнені горіхи, подавлений часник, сіль, цукор і всі спеції до смаку. Всі інгредієнти добре збити.

Можна споживати з грінками, добре смакує до капусняку.

Смачного!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:

Залишити коментар

Будь ласка, авторизуйтесь щоб додати коментар.
avatar
  Підписатись на коментарі  
Повідомлення про
×
Тисни «Подобається», щоб почати читати мене в FaceBook
Дякую, я вже з Вами!