Смачне яблучне повидло

Пора осіння… Смачні яблука і, звичайно, запашене яблучне повидло, яке зимою смакує до чаю, налисників, пиріжків. Я пропоную вам рецепт смачного яблучного повидла, яке має гарний колір, густе і швидко вариться.

Нам потрібно:

  • 5 кг яблук, ідеально підходить сорт “Антонівка”;
  • 1,5 кг цукру.

Готуємо:

Яблука обчистити і потерти на бурякову терку. Віджати сік і поставити його варити, м’якоть відставляємо в сторону. До соку додаємо цукор і кип’ятимо 20 хвилин. Потім кидаємо у сік м’якоть яблук і варимо знову 20 хвилин помішуючи. Можна добавити до повидла трошки меленої кориці. Розкладаємо в сухі  півлітрові банки і стерелізуємо 5 хв.

Смачного!

 

Шановні господині, відгукніться, чи вдалося Вам повидло. Запропонуйте свої смачні рецепти, я надрукую їх у своєму блозі.

0 0 голос
Рейтинг статті

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Підписатись на коментарі
Повідомлення про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
×
Тисни «Подобається», щоб почати читати мене в FaceBook
Дякую, я вже з Вами!