Ну люблю я сирники, люблю ). За вікном холодно, дощить, а на кухні пахне, смачно… Одним словом, сама придумала, а вам розповім, бо вдався смачненький такий. )
Отже, нам потрібно:
- Сир – 800 гр.
- Цукор – 200-250 гр.
- Яйця – 4 шт.
- Масло – 100 гр.
- Пудинг “Ванільний” – 1шт.
- Манка – 2 ст. ложки.
- Дрібка солі.
- Розпушувач до тіста – 1 ч. ложка.
- Мак – 2 ст. ложки.
- Какао – 2 ст. ложки.
- Есенція (ваша улюблена) – декілька крапель.
- Шматок чорного шоколаду.
Готуємо:
Блендеруємо сир, тільки так, щоб маса стала однорідною. Гааарно товчіть його, не шкодуйте. )
Яйця збиваємо з сіллю і додаємо цукор, масло розтоплюємо. Змішуємо з сиром, помаленьку все збиваємо міксером. Добавимо пачку пудингу, манку та розпушувач, вимішуємо. Тепер сирну масу, яку ми з любов’ю зробили, ділимо на три частини. До одної додаємо мак, до другої – какао, до третьої додайте есенцію, яку Ви любите, а ще до третьої частинки можна додати родзинки.
Беремо чашу мультиварки і змащуємо її олією. На дно викладаємо частину сиру, яка з какао, потім ту, що з маком, а тоді білу. Проте, якщо Вам подобається інший порядок, то викладіть за своїм смаком.
Вмикаємо мультиварку, шепочемо до кнопочки “Пекти”, домовляємося з нею про 1 годину часу при температурі 160 градусів.
За цю годину часу, поки печеться сирник, ваші добрі колєжанки, можуть зібратися і прийти до Вас на чай. Проте, можливо то буде добрий колєга, я Вас підтримую. )
Отож, сирник спечений, трішки вихолов, посипте тертим шоколадом. Шоколад терли, шматочок залишився? Тихенько кинули до рота. Чшшш… ніхто нічого не бачив. )
Смачного чаю, вдалого сирника і хорошої компанії, друзі!
Фото власні.